17.56




We're just ordinary people
we don't know which way to go

last fucking august

Jag är sjuk. Somnade med trettionio graders feber igår, frös så jag hade gåshud men kände mig ändå så varm att min kroppstemperatur lika gärna kunnat vara hundra grader jämnt. Vaknade inatt, alldeles svettig och fortfarande lika varm. Vaknade imorse, och de första ynka sekunderna innan jag vaknade ordentligt trodde jag de senaste dagarna varit en dröm. Febern påminde mig att så var inte fallet.
Jag har alltså spenderat ännu en dag nerbäddad i soffan, framför Operah, Biggest loser och Våra värsta år. Hurray! Ser redan fram emot vad Operah kommer diskutera för spännande imorgon. Idag sexikoner, imorgon mördare? Det återstår att se.
För bara några dagar sen sprudlade jag av inspiration, energi och kreativitet. Inför jobbet, inför hösten, inför framtiden. De senaste dagarna har väl minst sagt tagit musten ur mig, både vad gäller min fysiska hälsa och mitt glada sinne. Just nu känner jag ingenting. Just idag kan det faktiskt kvitta.

My love


massageolja och en stor, varm säng

Okej, header och sånt kommer, jag orkar inte sitta här längre. Min kropp strejkar på alla sätt och vis, jag har så ont att jag knappt kan sitta normalt och klumpen av oro i magen växer. Det är bara hålla ut...
Jobbet igår gick bra, över förväntan faktiskt med tanke på att jag innan jag satte mig i bilen till jobbet inte förstod hur jag ens skulle hålla mig vaken in till stan. Men Fatimas underbara kladdkaka hjälpte mig den här gången och efter den var det raka spår hela kvällen. Det är det farliga med att jobba restaurang, all god mat..
Slutade runt midnatt efter nio timmars serverande, varefter jag gick hem till Robin och åt lite mackor. Sedan hämtade jag upp mamma och co på bröllop i Bjärka Säby, innan jag äntligen fick lägga mig mellan rena lakan med John Blund som ända sällskap vid tresnåret.
Idag har jag helg och jag har gjort absolut ingenting hela dagen, vilket är välbehövligt. Jag väntar på att min förkylning ska ebba ut (eventuellt med lite hjälp på traven från farbror doktor), och sen ska jag börja träna igen. På riktigt. För jag saknar det som fan.
Nu ska jag massera mamma, vi hörs ladies!
(Och Emma, jag ringde hem och på skype men ingen svarade. kan vi bestämma ny date imorgon?)

sunday, bloody sunday


regn

Det regnar i Linköping. Det har regnat konstant i Linköping hela augusti, mer eller mindre.
Och idag är en sån där dag när saknaden känns extra jobbig.

Vi sa hej då till Malin ännu en gång i onsdags, efter en helt fantastisk kväll. Som vanligt känns det som att komma hem när vi ses, veckorna ifrån varandra och veckorna av saknad är som bortblåsta när vi väl ses. Och nu dröjer det till jul innan vi ses igen, om jag inte lyckas ta en långhelg ledigt senare i höst vill säga.

Jag har knappt hunnit träffa mina vänner de senaste veckorna för jag jobbar hela tiden, jobbar 07-24ish idag och imorgon 16.30-24ish. Min kropp strejkar och det är snart dags att ta tag i livet igen, komma in i rutiner och börja träna. Jag saknar träningen som fan.
Emma om du ska bli fit i New York, ska jag fan utmana dig att bli fitare. Så det så! ha ;)

 

Back to work...

 

Love, Lovisa


Hmm

Jag ville jobba den här hösten, någonstans i bakhuvudet så var tanken med den här hösten hela tiden att jobba. Jobba. Och utan att ta ut segern allt för hårt i förskott känns det som det går enligt planen. Hittills i alla fall.
Augusti månad är halvvägs gången och efter den här veckan kommer jag ha jobbat ca 140 timmar.

Och så lite masserande på det.

Det här kommer bli bra!


Jobb

Hade en mys-äta kladdkaka och glass-kolla på G.I. Jane och träningstagga-gå promenad och snacka sex och världsproblem-söndag med Julia igår. Fan man har saknat den bruden i Linkan i sommar!
Nu är det ju bara hon, jag och Hedvig som håller ställningarna här omkring.

Så, vad händer?
Jag jobbar, mestadels. Förra veckan Tekniska mån-fre, Tapas fredag och lördag kväll.
Och nu är det måndag igen, så jag sitter framför min dator igen.

Undra hur många 3 x 1,5typs-kablar med anslutning från 033.731.W100/0621 till 033.421.V4/KB jag har kvar?


Bara för er

Plötsligt händer det. Lovisa skaffar blogg. Men det är bara för er skull, och ni vet vilka ni är.
Jag ska göra mitt bästa att minska avståndet emellan oss genom att skriva lite här, för skriva,
det gör jag ju i vilket fall. Och då kan ju ni lika gärna få läsa det, eller hur?
Nu måste jag duscha för ikväll ska jag jobba och skriva anställningsavtal. Jag fick det!
Och så måste jag få in kattf*n också, den lilla jäkeln.
talk to you soon!
<3
Och, design, hallå? Vadå koder? Jag fattar nada!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0