ma biche

Maybe we'll live and learn

maybe we'll crash and burn

stuck in this moment

Jag vet inte vad det är med mig. När jag har ledig tid tycker jag att det är tråkigt och vet inte vad jag ska göra med timmarna. Men när jag tar på mig mer jobb inser jag att jag inte har så mycket ledig tid över huvudtaget, och de timmar jag faktiskt har går åt till att vila upp sig och klämma in kvalitetstid med alla man hinner träffa alldeles för sällan. Jag har inte ens tid att fylla år.
Det var planerat lite middag för mig imorgon hos pappa eftersom jag jobbar på min födelsedag, men så ringer jobbet idag och vill att jag ska jobba imorgon. Och dum som jag är säger jag, om än något tvekande, ja. Jag har tid att fira min födelsedag om, säg, två veckor? fuck det är stört, det känns inte som att jag jobbar så mycket. Kanske borde ringa och säga ifrån, känns taskigt mot pappa som fixat.
Idag var jag i alla fall ledig. Eller ledig och ledig, jag jobbade på tekniska verken för att lämna över arbetet jag gjorde i somras till en ny kille som ska ta över efter mig. Och gårdagen gick åt att kurera mig då jag helt tappade rösten på jobbet i lördags, jag fick knappt fram ett ljud haha.
Nu är det mys med Hedvig på hög nivå som gäller.
xoxo

RSS 2.0